RSS

Penamat kepada sebuah kehidupan baru...




Andainya dia berubah hati kepada orang lain tidak mengapa ... sebab itu bukan kehendak kita... tapi kehendak allah ... 

Apa yang mampu kita buat teruskan pengharapan daripada Nya.. Jika di izinkan , si dia akan kembali kepada kita jua.... 

Jika tidak -----  anggaplah ia adalah sebuah penamat kepada sebuah kehidupan kita yang baru.... 

p/s : kalau dah org tak suka buat apa nak tunggu, we can live in our life...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Aksi anda:

Anonymous said...

tapi aku suka pada mu, tapi aku takut pada bayangan mu

SC said...

erkkk.. huhu tu kan cuma bayangan


Cinta itu Ujian


♥ .. Perasaan cinta yang lahir terhadap seseorang bukanlah tanda kita akan memilikinya. Namun kekadang ia muncul sebagai ujian dariNya buat kita,kerana DIA ingin melihat bagaimana kita memelihara, mengawal dan mengurusnya. Perasaan cinta itu amanah, dan amanah pasti akan dihisab oleh Allah.. sama2 menjagalah hati, insyaAllah♥ .. (✿◠‿◠)



Popular Posts

My Followers