RSS

NeuroGain Supplement tambahan untuk Ibu Mengandung



Arini nak share supplement tambahan yang aku  makan semasa preggy ni. Actually aku pun baru tahu ja. Start ambik Neurogain ni pun masa 20 minggu dah…

Neurogain ni completekan keperluan DHA kita n sesuai utk ibu-ibu yg kurang mkn ikan dan susu. NeuroGain ni mcm sejenis minyak ikan la. NeuroGain ni baik utk perkembangan otak baby dalam perut kita ni :)
  
Doktor pon cakap melalui kajian yg di buat, NeuroGain ni mmg memberi kesan yg positif pada perkembangan otak bayi tp doctor pon ckp ni semua subjektif.
Kita berikthiar, ALLAH yg tentukan semua :)  .. mudah2an insyallah….

sepanjang mengambil NeuroGain ni hb aku mmng ok. biasa dlm 12 @ 12.** cm tu.. Ubat Iron yg doc bg mmng aku xleh nk telan sbb bila telan ja terkeluar balik…  aku Cuma ambik  vitamin yg lain2 yg doc bekalkan.. Yg pling penting Folid Asid mmng xpernah aku tinggal…  Alhamdullilah ia mmng bnyk membantu…


***************************************

SAINTIFIK DIFORMULAKAN UNTUK WANITA MENGANDUNG & PENYUSUAN BAYI
Mengandung - dalam tempoh tiga bulan terakhir kehamilan, adalah penting bahawa bakal mummy mempunyai bekalan asid lemak omega-3. Kira-kira 70 peratus daripada semua sel-sel yang membentuk otak dewasa terbentuk dalam tempoh ini. Omega-3 DHA penting kepada proses ini mencapai janin daripada ibu melalui plasenta.

Jika ada DHA tidak mencukupi untuk bayi, perkembangan janin boleh terjejas menyebabkan IQ yang lebih rendah dan penglihatan yang lemah

APAKAH NEUROGAIN ® PB VEGICAPS ® *?
Neurogain PB ® adalah semula jadi, khas, standard, ditapis disucikan, rumusan berkualiti tinggi bersyarat Asid lemak untuk wanita hamil dan penyusuan bayi.Neurogain PB ® adalah DHA yang tinggi, EPA rendah dengan AA dan OA untuk membantu wanita hamil dan payudara-makan memenuhi pra penting dan peri bersalin keperluan pemakanan asid lemak penting. Neurogain ® PB  selaras dengan cadangan antarabangsa bagi asid lemak tambahan pada awal kehidupan bayi.

SIAPA YANG MEMERLUKAN NEUROGAIN ® PB?Wanita hamil dan penyusuan bayi
Wanita hamil yang mempunyai sejarah yang rendah bayi berat lahir, kelahiran pra-matangKerap, kehamilan bergandaWanita hamil alah kepada ikan dan telurPemakanan ibu yang tidak seimbang

MASA YANG TERBAIK PENGAMBILAN NEUROGAIN ® PB?

Selepas makan untuk penyerapan yang lebih baik dan pematuhan. Apabila makan, lemak di makan akan meningkatkan penyerapan Neurogain PB ® asid lemak seperti DHA dalam badan.

ADAKAH IA SELAMAT GUNAKAN NEUROGAIN ® PB?Ya, NeuroGain ® PB adalah makanan tambahan DHA semulajadi EFA. Tahap EPA adalah rendah selaras dengan WHO dan cadangan ISSFAL untuk DHA tambahan pada peringkat awal kehidupan.NeuroGain ® PB tidak dadah.


CARA PENYIMPANAN NEUROGAING ® PB?Simpan pada suhu bilik di tempat yang sejuk dan kering. Kapsul sayur-sayuran memberi perlindungan yang sangat baik untuk sensitif asid penting oksigen lemak.

Boleh didapati di klinik bidan dan farmasi

***************************************

Moga anak mama  dan ayah akan menjadi anak yang baik, cergas, lagi bijak pandai. Amin…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 Aksi anda:


Cinta itu Ujian


♥ .. Perasaan cinta yang lahir terhadap seseorang bukanlah tanda kita akan memilikinya. Namun kekadang ia muncul sebagai ujian dariNya buat kita,kerana DIA ingin melihat bagaimana kita memelihara, mengawal dan mengurusnya. Perasaan cinta itu amanah, dan amanah pasti akan dihisab oleh Allah.. sama2 menjagalah hati, insyaAllah♥ .. (✿◠‿◠)



Popular Posts

My Followers