RSS

Perlu ke Makeup ??

Today awal pulak aku bagun tidur.. jam belum bunyi dh bulat mata aku terbuka..

Dok pikir2 smbil renung kat almari buruk aku tu ... nk pakai baju apa today...

nak pakai slack ng blouse ke pakai baju kurung ye... ermmm....

kalau ada uniform kan best tak perlu la aku nk pikir hari2 mcm ni...
fikir punya fikir http://www.emocutez.com last2 tengok jam dh lewat alamak!!!! t

erus je la capai baju kurung merah n skirt hitam... belasah je la kan....
(nama baju kurung tp aku pakai dgn skrit- lain sikit kan.. he3 )

Dah siap2 semua aku pun gerak la http://www.emocutez.com untuk g keje...

smpai kat kedai makan tu aku g la beli breakfst..

tetiba ada org tegur..

"merah k.cik hari ni, itu belum make up lagi.. kalau dh make up tak tau le" http://www.emocutez.com

pe la masalah!!! nk cm ne aku ni mmng xsuka makeup...

bg aku cukup le kalau simple cm n je ...

lain la kalau nk g dinner ke , majlis apa2 ka, tak pe la nk make up lebih2 pun...

kan ?? kan???



tapi mmng aku xmenafikan la.... mmng merah betul aku hari n... huhu...
apa pun aku tetap buat cool http://www.emocutez.com macam hari2 biasa

(tp sbnr nya dlm hati - merah sngt ke aku ari n, segan la pulak, bila org asyik toleh bila aku lalu ) terus la perasan .. http://www.emocutez.comala2 gitu...


nk dijadikan lagi cerita pakai baju merah ni...ada la org tnya aku...

"Lawa hari ni, hg pakai produk apa wei, bg la tips sikit... " soal nya

"hari lain tak lawa ka, huhu kesian aku" jawap dgn muka yg mmng tak malu ni...

"lawa juga ... tu nk tnya tu pakai apa ? "

"aku cuma pakai yg ni je wehh simple sngt bla..bla,...bla" kata aku..

maklumlah aku n mmng tak reti nk make up sbnrnya.. takut aku.. kalau salah makeup nnti jd opera cina lak... .. khik3... ni la dia apa yg aku selalu pakai hari2.... simple kan??

1- Foundation
2- Bedak compact
3- Lipstik





aku pilih loreal sbb kualiti dia mmng bagus...
(tulun promot la pulak... xdpt produk free ke ni..ha3)

kalau nk cuba mcm aku pakai beli la Produk Loreal di kedai2 terpilih.
tapi
jng tnya kat aku wehh!!

sbb aku tak jual.. aku beli untuk pakai je...

he3 jng marah

skdr berkongsi tips yg x seberapa

http://www.emocutez.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 Aksi anda:

Faizal said...

u have a natural beauty... kebaikan u pun terserlah

cik fiza said...

sy mmg x pakai make up lgsg pi keje :) dari foundation, eye shadow sampailah ke lipstik.. xde pakai pn...

Kembang Perawan 3288 said...

dah mmg putih. x[erlu la cun melecun tu


Cinta itu Ujian


♥ .. Perasaan cinta yang lahir terhadap seseorang bukanlah tanda kita akan memilikinya. Namun kekadang ia muncul sebagai ujian dariNya buat kita,kerana DIA ingin melihat bagaimana kita memelihara, mengawal dan mengurusnya. Perasaan cinta itu amanah, dan amanah pasti akan dihisab oleh Allah.. sama2 menjagalah hati, insyaAllah♥ .. (✿◠‿◠)



Popular Posts

My Followers