RSS

Asyraf dengan didi and friend

Ini cerita asyraf dengan didi and friend.  sapa nk ikut mcm asyraf bole view website..  http://www.didiandfriends.com.

 Sejak mama download lagu2 keluaran didi and friend ni, mama sendiri jarang nk ada peluang tengok tv.. mana tidaknya.. kejap2 asyik didi and friend dia ja.. huhu 

Tp apa yg bagusnya bila dia tengok dan dgr  lagu ni sempatla mama buat kerja rumah.. kalau tak, xboleh nk gerak buat kerja dng dia.. semua nk kna tunggu time dia tido..

Kalau naik kereta pun sama ja.. mama drive smbil buka table lagu didi letak je dekat dia.. alhamdulillah memudahkan mama bawa kete.. kira sempat la smapi ke tempat dituju.. hehe.. kalau xpakai nk g mna kena tunggu ayah je la bawakan.  

Skrg tablet ayah , tablet mama dgn hp mama semua ada lagu didi. .. dgn mama dan ayah sekali dah hafal lagu lagu ni.. mana tak nya kan dah hari 2 asyik dgr yg sama ja.. hahaha.. apa pun mmng terbaik la dan lagu2 nya pun lagu yg bermanfaat bukan nya merapu merapan kan.. 


Tima kasih http://www.didiandfriends.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 Aksi anda:


Cinta itu Ujian


♥ .. Perasaan cinta yang lahir terhadap seseorang bukanlah tanda kita akan memilikinya. Namun kekadang ia muncul sebagai ujian dariNya buat kita,kerana DIA ingin melihat bagaimana kita memelihara, mengawal dan mengurusnya. Perasaan cinta itu amanah, dan amanah pasti akan dihisab oleh Allah.. sama2 menjagalah hati, insyaAllah♥ .. (✿◠‿◠)



Popular Posts

My Followers